COOL JAPAN - early bird actie

COOL JAPAN early bird actie

Leuk dat je geinteresseerd bent in onze nieuwe tentoonstelling COOL JAPAN - wereldwijde fascinatie in beeld. 

Met je early bird ticket kun je één van de eerste bezoekers van de tentoonstelling zijn en bovendien gebruik maken van een speciale actie als fan van het eerste uur, namelijk een 2=1 actie.

Oftewel, 2 tickets voor de prijs van 1 ticket, kortom neem je vriend, vriendin, neef, nicht, kind, papa, mama, opa en of opa mee en trakteer ze op een bezoek.

We hebben een aantal speciale spelregels voor deze actie, namelijk:

  • Je kunt alleen tickets kopen met een bezoekdatum tussen 14 april - 14 mei 2017.
  • In totaal zijn er max. 250 kaarten te koop, als deze zijn verkocht, is de actie voorbij.
  • Je kunt alleen de ticketsoort volwassen (19+ jaar) en/of jeugdticket (4 t/m 18 jaar) bestellen, combineer je een volwassenenticket met een jeugdticket, dan betaal je de prijs van de volwassenticket.
  • Je kunt per bestelling 1 keer gebruik maken van de actie (dus bijvoorbeeld niet 4 kaarten of meer tegelijkertijd bestellen).
  • De actie is niet te combineren met een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, ICOM, Rembrandtkaart & Vriendenpas of studentenkaart.

Hoe werkt het:

Via deze link laat je jouw e-mail adres achter, na het invullen van je e-mail adres krijg je de specifieke kortingscode en de link naar de online ticketing pagina te zien.

Met het invullen van jouw e-mail adres geef je tevens toestemming om jouw e-mail adres te mogen toevoegen aan onze nieuwsbriefdatabase. 

Alvast veel plezier!