MANGA Weekend - 23 & 24 september

Wegens groot succes wordt de tentoonstelling COOL JAPAN verlengd, en dat we vieren met het MANGA Weekend op zaterdag 23 en zondag 24 september. Mangaliefhebbers kunnen hun hart ophalen; twee dagen lang staat het museum in het teken van manga, manga en nog eens manga. Met als hoogtepunt de filmvertoning van de mangafilm Summer Wars, buiten op groot scherm waarbij er een fijne zitzak voor je klaar staat.

Geniet van de tentoonstelling COOL JAPAN en doe mee aan de gratis workshops manga tekenen, luister naar diverse talks, volg een rondleiding achter de schermen of laat je verassen door een van de andere activiteiten. Op zaterdagavond is het museum speciaal geopend om de tentoonstelling COOL JAPAN te bekijken en daarna op een zitzak de mangafilm Summer Wars te kijken. Buiten in de museumtuin, op een groot scherm.

Online tickets

Let op: voor de filmvertoning zijn speciale tickets á €10,00 nodig, deze koop je hier. Combinatieticket museum en film á €15,00 koop je hier. Dit combinatie ticket is alleen geldig op zaterdagavond 23 September, waarbij je van 19:00 uur - 21:30 uur de tentoonstelling COOL JAPAN kunt bezoeken en daarna (tussen 21:30 - 23:30 uur) de film kunt bekijken. Wil je alleen het museum bezoeken tijdens het manga weekend dan gelden de reguliere toegangsprijzen, deze kun je ook via onze onlineticketing site kopen. Selecteer dan als bezoekdag ofwel 23, ofwel 24 September of mocht je dat willen, beide dagen.

Programma

Kijk op de website van COOL JAPAN voor het uitgebreide programma van het mangaweekend.

 

Saturday 23 September 2017 to Sunday 24 September 2017